X
09128398711 کارشناس فروش
سردخانه گوشت

برای طراحی و احداث سردخانه صنعتی گوشت با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

صنایع برودتی سیلور
صنایع برودتی سیلور

سردخانه گوشت چیست؟

اولین و بهترین روش برای نگهداری و حفظ کیفیت گوشت، سرد کردن آن می باشد. برای نگهداری طولانی مدت و حفظ کیفیت اولیه فرآورده های گوشتی شما به یک سردخانه گوشت با کیفیت نیاز خواهید داشت. صنایع برودتی سیلور با سابقه و تجربه چندین ساله در ساخت انواع سردخانه صنعتی از جمله سردخانه های گوشت، پروتئین، بستنی، میوه و سبزیجات و… در خدمت شما می باشد، و تمام تلاش خود را برای رضایت کامل مشتریان گرامی به کار گرفته است. از دلایلی که باید گوشت را در سردخانه گوشت نگهداری کرد، می توان به این اشاره کرد، که هرچه گوشت سریع تر در سردخانه قرار گیرد، میکروب ها و فساد سریع تر سرکوب خواهند شد، و فرصتی برای رشد نخواهند داشت. در فرآیند نگهداری و حفظ گوشت معیار هایی از جمله دما، سرعت جریان هوا و میزان رطوبت نسبی مورد توجه قرار می‌ گیرند. گوشت قرمز نیاز به دمای پایین برای نگهداری دارد، تا از رشد باکتری و قارچ هایی که فساد را ایجاد می‌ کنند، جلوگیری شود، و پدیده گندیدگی استخوان و گوشت صورت نگیرد.

طراحی و ساخت سردخانه گوشت

از ویژگی های سردخانه گوشت می توان به این مورد اشاره کرد، که گوشت به سرعت یخ می زند، و فرآیند انجماد کاملاً سریع صورت می گیرد. به دلیل این که اگر فرآیند انجماد به آهستگی صورت گیرد، نتیجه مطلوبی نخواهد داشت، و کیفیت گوشت را پایین می‌ آورد. تمامی سردخانه های صنعتی از جمله سردخانه گوشت سیلور توسط تزریق فوم عایق بندی شده اند، و با قوی ترین کمپرسور ها تجهیز شده اند. رده مصرف انرژی در سردخانه سیلور گرید A می باشد، و شما می توانید با کمترین مصرف انرژی بیشترین بازخورد کیفیت را تجربه کنید. سردخانه های ساخته شده در مجموعه سیلور با توجه به نیاز مشتری در ابعاد و تناژ های متفاوت توانایی کاربردی بالای صفر و زیر صفر یا هردو همزمان را دارند.  

مراحل نگهداری گوشت قرمز در سردخانه گوشت منجمد

قبل از انتقال لاشه گوشت به سردخانه، لاشه ها باید با آب سرد شست و شو داده شوند، و سپس کاملاً خشک شوند. باید با توجه به ظرفیت سردخانه گوشت در هر انبار تعداد معینی لاشه قرار گیرد، و گوشت ها به صورت جدا روی ریل قرار گیرند، و به جریان هوا بین آن ها توجه شود. در اتاق های سردخانه رطوبت هوا باید از 85 تا 92 درصد باشد. سرد کردن لاشه گوشت گوسفند 24 تا 48 ساعت می باشد، و این زمان برای لاشه گاو بین 48 تا 72 ساعت زمان نیاز دارد. از دلایلی که باید به رطوبت هوا توجه ویژه ای در سردخانه گوشت شود، این است، که اگر میزان رطوبت از حد تعیین شده استاندارد کمتر باشد، باعث می شود آب از سطح گوشت خارج شده، و آب بافت های داخلی تر به سطح می رسد، و این امر موجب می‌ شود، گوشت خشک شده و وزن لاشه کم می‌ شود. به طور معمول وزن گوشت در سردخانه پس از 72 ساعت به نسبت وزن اولیه باید 2.5 درصد کاهش پیدا کند، و اگر شرایط نگهداری و رطوبت مناسب نباشد، این کاهش وزن از حد معمول بیشتر خواهد شد.   

نگهداری از فرآورده های گوشتی

از فرآورده های گوشتی می توان به سوسیس و کالباس اشاره کرد، که با کیسه های پلی اتیلن بسته بندی شده اند، و برای حفظ و نگهداری به سردخانه نیاز دارند. دمای مورد نیاز برای نگهداری فراورده گوشتی (سوسیس و کالباس) در سردخانه گوشت دمایی بین صفر تا دو درجه می باشد، و رطوبت نسبی مورد نیاز آن 75% می باشد.

نکته ی مهمی که باید به آن توجه کنید، این است، که گوشت پرندگان نیز برای نگهداری طولانی مدت مدت نیاز به انجماد و سردخانه دارند. نکته ای که وجود دارد، این است، که منجمد کردن باعث افزایش کیفیت نخواهد شد، و این امر فقط از رشد باکتری ها جلوگیری می کند. در سردخانه مرغ و گوشت پرندگان لاشه منجمد لاشه ای است، که دقیقاً بلافاصله پس از کشتار، در مرکز عضلات به دمایی در حدود 12- درجه سانتی گراد برسد. 

قیمت سردخانه گوشت 

قیمت سردخانه گوشت با توجه به موارد مختلفی اعم از ابعاد و نوع سردخانه تعیین خواهد شد. از دیگر عوامل تأثیرگذار در تعیین قیمت نهایی می توان به موارد مختلفی اعم از تناژ، دمای کارکرد، برق مصرفی، نوع کمپرسور، نوع کندانسور، ساندویچ پنل به کار رفته، تابلو برق سردخانه، تجهیزات کنترلی، نوع درب، نحوه نصب و طراحی و… اشاره کرد.

دمای سردخانه گوشت

نوع گوشت دمای نگه داری در سردخانه زیر صفر دمای نگه داری در سردخانه بالای صفر

رطوبت در سردخانه زیر صفر

رطوبت در سردخانه بالای صفر مدت نگه داری به روز در حالت منجمد مدت نگه داری به روز در حالت بالای صفر
لاشه گاو و گامیش 18- صفر الی 7 درجه 90-95 88-92 360 5 روز
گوشت گاومیش یا گاو قطعه شده 18- صفر الی 4 درجه 90-95 88-92 360 5 الی 10 روز
لاشه درسته گوسفند و بز 18- صفر الی 7 درجه 90-95 85-95 270 3 روز
گوشت گوسفند و بز قطعه شده 18- صفر الی 4 درجه 90-95 85-95 270 5 الی 7 روز
لاشه درسته مرغان خانگی 18- صفر الی 4 درجه 85-90 85-90 360 2 الی 7 روز
گوشت مرغ قطعه شده 18- صفر الی 4 درجه 85-90 85-90 270 3 روز

طراحی و احداث دیگر سردخانه های صنایع برودتی سیلور

سردخانه صنعتی ثابت بالای صفر و زیر صفر

سردخانه میوه

سردخانه بستنی

سردخانه خرما

سردخانه لبنیات



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید