چرا برای نگهداری خرما به سردخانه نیاز است؟
سرد کردن مواد غذایی از رشد میکروب های فاسد کننده و از بین رفتن طراوت و تازگی محصولات جلوگیری می کند. خرما یکی از محصولات مفید و پرخاصیت می باشد، که مصرف بالایی نیز در جهان دارد، و نیاز است، که در در سردخانه های اختصاصی خرما نگهداری شوند، زیرا خرما زیاد نمی تواند زیر نور آفتاب دوام بیاود. خرما یکی از محصولاتی است، که پس از برداشت تغییرات زیادی می کند، و به همین دلیل به مراقبت ویژه ای نیاز دارد، و با هر کوتاهی در هر قسمت از نگهداری آن باعث می شود، کیفیت محصول کاهش یابد. برداشت خرما از اواسط مرداد ماه آغاز می شود، و تا آخر مهر ماه ادامه دارد، برداشت خرما باید در صبح بسیار زود صورت بگیرد، زیرا در ساعات اولیه صبح محصول سرد می باشد، و مقاومت بالاتری در برابر تنش های حاصل از برداشت دارد، و این عمل باعث می شود، رطب از لحاظ شکل فیزیکی سالم بماند. خرما حتماً باید در سردخانه نگهداری شود، زیرا افت رطوبت باعث خشک شدن و یا چروک شدن آن می شود. بنابراین شما می توانید با نگهداری خرما در سردخانه خرما در دمایی مناسب و استاندارد رطب را برای دوره ای طولانی بدون کاهش کیفیت اولیه نگهداری کنید. خرما پس از برداشت باید در سردخانه اختصاصی همان خرما نگهداری شود، زیرا شرایط نگهداری انواع خرما با یکدیگر متفاوت است. برای مثال شرایط نگهداری رطب مضافتی و رطب عسلی باهم فرق دارد، و در صورت نگهداری این دو نوع خرما با شرایط یکسان آسیب هایی به محصولات می رسد.
شرایط نگهداری خرما در سردخانه
- ثابت بودن دما در کل دوره ی نگهداری از محصول
- تهویه مناسب و به دور از آفتاب
- انبار کردن به روش صحیح
- کنداس بخار آب روی محصول
- دمای متعادل و مناسب برای محصول
- محیطی کاملا ایزوله و بهداشتی طوری که جانوران موذی و حشرات به آن راه پیدا نکنند.
دمای مناسب برای نگهداری خرما در سردخانه خرما چند درجه می باشد؟
تنها بازه ی دمایی مناسب برای حفظ و نگهداری خرما دمای 5- تا 5+ درجه سانتی گراد می باشد، و اگر دما از 5- کمتر باشد، محصول دچار یخ زدگی می شود، و اگر از 5+ بیشتر باشد، محصول دچار گندیدگی می شود. با این حساب باید گفت هم سردخانه زیر صفر و هم سردخانه بالای صفر را می توان برای نگهداری خرما استفاده کرد.
مدت زمان نگهداری خرما در سردخانه خرما چقدر است؟
همان طور که اشاره کردیم، شرایط نگهداری انواع خرما با هم تفاوت دارند، و این که تا چه مدت زمانی می توان رطب را در سردخانه حفظ و نگهداری کرد، به نوع خرما بستگی دارد. سردخانه های ساخته شده در مجموعه سیلور با توجه به نیاز مشتری در ابعاد و تناژهای متفاوت توانایی کاربردی بالای صفر و زیر صفر یا هر دو همزمان را دارند.
قیمت سردخانه خرما
قیمت سردخانه خرما با توجه به موارد مختلفی اعم از نوع کاربری آن، نوع کمپرسور، کندانسور، عایق بدنه کابین، درب سردخانه، ابعاد سردخانه، نوع برق مصرفی سردخانه و... تعیین خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
ساخت سردخانه خرما
- طراحی و تولید سردخانه خرما باید توسط افراد کاربلد و متخصصی که در این زمینه در حال فعالیت هستند، کمک بگیرید. این افراد می توانند تمام مراحل مربوط به ساخت و طراحی را به درستی بررسی کنند، تا بتوانند شرایط ساخت سردخانه خرما را برای شما ایجاد کنند.
- بهترین محیط برای انتخاب جهت نگهداری و انباشت خرما برای مدت زمان طولانی، احداث سوله سردخانه می باشد.
- محیط هایی که برای نگهداری خرما در نظر گرفته می شود، باید محیط های ایزوله شد، و بدون هیچ گونه تبادل دمایی با محیط بیرون باشد.
- مراحل ساخت سردخانه خرما در 5 مرحله خلاصه می شود.
- اولین مورد این است، که قرار است، از سردخانه برای نگهداری چه محصولی قرار است، استفاده شود.
- مرحله ی بعدی مربوط به بررسی محل ساخت سردخانه می باشد.
- در گام بعدی باید تعیین کنید، که چه محلی قابلیت ساخت دارد، و اندازه و ابعاد آن را تعیین کنید.
- گام سوم این است، که باید فضای مورد نیاز برای ساخت سردخانه خرما مورد بررسی قرار گیرد.
- گام چهارم باید بتوانید مقدار بار برودتی مورد نیاز برای سردخانه تعیین کنید.
- مرحله ی آخر هم مربوط به این است، که تجهیزات مورد نیاز برای احداث سردخانه انتخاب، تا فرایند ساخت سردخانه خرما کامل شود.
طراحی و احداث دیگر سردخانه های صنایع برودتی سیلور
سردخانه صنعتی ثابت بالای صفر و زیر صفر