X
09128398711 کارشناس فروش
سردخانه لبنیات

برای طراحی و احداث سردخانه صنعتی لبنیات با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

صنایع برودتی سیلور
صنایع برودتی سیلور

سردخانه ها جهت نگهداری و حفظ کیفیت اولیه مواد غذایی استفاده می شوند.

سردخانه لبنیات چیست؟

سردخانه لبنیات نوعی سردخانه صنعتی می باشد، که به منظور حفظ و نگهداری شیر که پایه ی اصلی تمامی محصولات لبنیاتی محسوب می شود، و دیگر مواد لبنی از جمله ماست، خامه، کره، پنیر و... مورد استفاده قرار می گیرد. 

دمای مناسب مواد لبنی در سردخانه لبنیات

هر دو سردخانه صنعتی ثابت بالای صفر و زیر صفر مورد استفاده قرار می گیرند. دمای مناسب جهت نگهداری شیر در سردخانه بین صفر تا چهار درجه سلسیوس می باشد. توجه داشته باشید، که دمای نگهداری شیر خام با شیر پاستوریزه متفاوت می باشد. هنگام جمع آوری شیر دام در همان ساعات اولیه دمای شیر باید تا 4 درجه کاهش داده شود، و با حفظ و نگهداری مناسب به سردخانه منتقل شود. دمای مناسب جهت نگهداری شیر پاستوریزه یخ زده غلیظ شده، پس از یخ زده کردن شیر پاستوریزه باید آن را غلیظ تر کرد، که شیر یخ زده را می توان در دمای 20- تا 10 ماه نگهداری کرد. دمای مناسب جهت نگهداری پنیر حدودا 5 درجه سلسیوس می باشد. پنیرهای سخت را پس از یخ زده کردن در دمای 20- درجه سلسیوس می توان در سردخانه لبنیات تا یک سال نگهداری کرد. برای حفظ کیفیت اولیه و اسیدی نشدن ماست بهتر است، ماست نیز در سردخانه و در دمای 5 درجه سلسیوس نگهداری شود. ماست یخ زده را می توان تا دمای 20- درجه سلسیوس تا 3 ماه حفظ و نگهداری کرد. برای نگهداری خامه در سردخانه لبنیات به محدوده دمایی بین 8 تا 12 درجه سلسیوس نیاز است. خامه ی پاستوریزه یخ زده شده، را که به صورت قالبی و صفحه ای که با لایه ای نازک و یا کیسه ای پلاستیکی از جنس پلی اتیلن پوشانده شده است، و پس از بسته بندی در ظروف کارتنی می توان در سردخانه لبنیاتی با محدوده دمایی 18- تا 30- درجه سلسیوس به مدت 26 تا 38 هفته نگهداری کرد. دمای مناسب جهت نگهداری کره بسته بندی شده بین 0 تا 4 درجه سلسیوس می باشد، و برای نگهداری سالانه ی آن محدوده دمایی 15- تا 20- درجه می باشد. سردخانه های ساخته شده در صنایع برودتی سیلور با توجه به نیاز مشتری در ابعاد و تناژهای متفاوت توانایی کاربردی بالای صفر و زیر صفر یا هر دو همزمان را دارند.

قیمت سردخانه لبنیات

قیمت سردخانه لبنیات با توجه به موارد مختلفی اعم از دمای نگهداری، نوع محصول و ظرفیت سردخانه در تعیین قیمت نهایی سردخانه تأثیرگذار هستند. یکی از مواردی که باید به آن توجه داشته باشید، این است، که نوع محصولات لبنی در این سردخانه‌ ها احتیاجی به تامین رطوبت ندارد، پس لازم نیست، اواپراتور با توان بالایی را برای نصب در سردخانه انتخاب کنید.

سردخانه لبنیات زیر صفر

نام محصول

دما (درجه سلسیوس)

مدت نگهداری

شیر پاستوریزه منجمد 20- 4 ماه
شیر پاستوریزه غلیظ منجمد 20- 10 ماه
خامه پاستوریزه منجمد 18- تا 30- 38-26 هفته
پنیر منجمد 20- 6 ماه
کره حیوانی 15- تا 20- یک سال
ماست منجمد 20- 3 ماه

سردخانه لبنیات بالای صفر

نام محصول

دما (درجه سلسیوس)

مدت نگهداری

شیر پاستوریزه 5+ مطابق با تاریخ انقضا
خامه 5+ 7 روز
مارگارین (کره گیاهی) 0 تا 4+ 4 تا 8 هفته
کره پاستوریزه 0 تا 4+ 2 تا 3 هفته
ماست 0 تا 5+ 3 هفته
پنیر 5+ 3 هفته

دمای نگهداری پنیر در سردخانه

بهترین دما برای نگهداری پنیر خصوصاً پنیری که آب زیادی دارد، بین 5 درجه سلسیوس است.

طراحی و احداث دیگر سردخانه های صنایع برودتی سیلور

سردخانه صنعتی ثابت بالای صفر و زیر صفر

سردخانه میوه

سردخانه گوشت

سردخانه بستنی

سردخانه خرما



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید