X

طراحی و احداث سردخانه میوه - قیمت سردخانه میوه

09128398711 کارشناس فروش
سردخانه میوه

برای طراحی و احداث سردخانه صنعتی میوه با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

صنایع برودتی سیلور
صنایع برودتی سیلور

از دغدغه های بشر از گذشته تا امروز نگهداری طولانی مدت میوه و سبزیجات بدون ضرر و زیان بوده است. دمای پایین سردخانه موجب متوقف شدن فساد شیمیایی، میکروبی و فیزیکی می شود. استفاده از سردخانه میوه و سبزیجات عمر محصولات شما را افزایش می دهد، و هم چنین به تعدیل قیمت نیز کمک می کند.

سردخانه میوه چگونه به تعدیل قیمت کمک می کند؟

به این صورت که از کاهش بی اندازه ی قیمت در زمان برداشت محصول جلوگیری می کند، که این امر به نفع کشاورزان و باغداران می باشد. هم چنین از افزایش بی رویه قیمت هنگام کمبود محصول پیشگیری کرده، که این امر به نفع مصرف کنندگان خواهد بود.  

نگهداری میوه و سبزیجات در سردخانه ملزم به رعایت چه نکاتی می باشد؟

در سردخانه ها کنترل دما و رطوبت امری ضروری می باشد، که همراه با تهویه ی مداوم و مناسب هوا از رشد نسبی قارچ ها و میکروب ها بر روی محصولات جلوگیری می کند. قبل از قرار دادن میوه ها در سردخانه باید میوه های سالم را جداسازی کرد، و حتما از میوه های سالم و با کیفیت جهت نگهداری در سردخانه استفاده کرد. بعضی محصولات قبل از ورود به سردخانه به مرحله ی التیام یا همان بهبود و یا جداسازی قطعات آسیب دیده ی میوه احتیاج دارند. در مواردی نیز لازم است، روی برخی محصولات عمل واکسینگ اعمال شود. به صورتی که یک لایه ی نازک روغنی به منظور جلوگیری از تبخیر آب میوه و پژمردگی آن روی محصولات قرار می‌ گیرد. جعبه های میوه و سبزیجات باید طوری چیدمان شوند، که جریان هوا از لا به لای آن ها به راحتی عبور کند. از انبار کردن چند نوع محصول در یک اتاق خودداری کنید، زیرا هر میوه ای جهت نگهداری دمای خاص مربوط به خود را دارد. اگر مایل بودید، چند میوه را در یک سردخانه نگهداری کنید، باید میوه هایی را کنار هم نگهدارید، که دما و شرایط نسبی نگهداری مشابهی دارند. لازم به ذکر می باشد، که سردخانه میوه از نوع سردخانه زیر صفر می باشد. صنایع برودتی سیلور با بیش از ده سال سابقه در ساخت و احداث انواع سردخانه های میوه و سبزیجات، پروتئینی، لبنیاتی و... تجربه بسیار موفقی در این زمینه کسب کرده است. 

قیمت سردخانه میوه 

با توجه به این که قیمت سردخانه میوه به راحتی قابل محاسبه و بررسی نیست، به همین خاطر بهتر است، ابعاد محیطی که قرار است، سردخانه در آن جا نصب شود، را به کارشناسان ما اعلام کنید، تا آن ها بتوانند بعد از انجام بررسی های مورد نیاز و مقدار تجهیزات مورد نیاز برای ساخت قیمت نهایی را به شما اعلام کنند.

جدول نگه داری میوه ها در سردخانه

ردیف نام محصول دمای نگهداری  °C رطوبت نسبی % میزان تنفس
1 رازیانه 0 تا 2 90 تا 95
2 سیب 1- تا 4 90 تا 95 کم
3 زردآلو 0 90 تا 95 کم
4 کنگر فرنگی 0 95 تا 100 زیاد
5 مارچوبه 2.5 95 تا 100 خیلی زیاد
6 آووکادو 12 85  تا 90 متوسط
7 موز 12 تا 15 90 تا 95 کم
8 لوبیا سبز 4 تا 7 95 متوسط
9 باقلا 0 90 تا 95
10 چغندر 0 98 تا 100 کم
11 شاه توت 0.5- تا 0 90 تا 95 متوسط
12 زغال اخته 0.5- تا 0 90 تا 95 کم
13 توت سیاه 0.5- تا 0 90 تا 95
14 تمشک 0.5- تا 0 90 تا 95 متوسط
15 کلم بروکالی 0 95 تا 100 متوسط
16 کاهو 0 95 تا 100 کم
17 هویج 0 98 تا 100 متوسط
18 گل کلم 0 95 تا 98 متوسط
19 کرفس 0 98 تا 100 متوسط
20 گیلاس 0 90 تا 95 کم
21 پیازچه 0 95 تا 100
22 گشنیز 0 تا 2 95 تا 100 زیاد
23 گریپ فروت 14 تا 15 85 تا 90 کم
24 لیمو شیرین 10 تا 12 85 تا 90 کم
25 لیمو ترش 8 تا 10 85 تا 90 کم
26 پرتقال 0 تا 4 85 تا 90 کم
27 پرتقال خونی 4 تا 7 90 تا 95 کم
28 نارنگی 7 تا 10 85 تا 95 کم
29 نارگیل 0 تا 2 80 تا 85
30 ذرت 0 95 تا 98 زیاد
31 خیار 10 تا 12 85 تا 90 کم
32 کشمش 0 90 تا 95
33 خرما 71- تا 0 75 کم
34 بادمجان 10 تا 12 90 تا 95 کم
35 سیر 0 65 تا 70 کم
36 زنجبیل 13 65
37 انگور 0.5- تا 0 90 تا 95 کم
38 ریحان 10 90
39 نعناع 0 95 تا 100
40 پونه 0 تا 5 90 تا 95
41 جعفری 0 95 تا 100 خیلی زیاد
42 آویشن 0 90 تا 95
43 عناب 2.5 تا 10 85 تا 90
44 انبه 12 85 تا 90 متوسط
45 طالبی 2 تا 5 95 کم
46 قارچ 0 90 زیاد
47 شلیل 0.5- تا 0 90 تا 95 کم
48 بامیه 7 تا 10 90 تا 95 زیاد
49 زیتون 5 تا 10 85 تا 90 کم
50 پیاز 0 65 تا 70 کم
51 هلو 0.5- تا 0 90 تا 95 کم
52 نخود فرنگی 0 تا 1 90 تا 98 خیلی زیاد
53 فلفل دلمه ای 7 تا 10 95 تا 98 کم
54 خرمالو 0 90 تا 95 کم
55 آناناس 7 تا 12 85 تا 90 کم
56 آلو 0.5- تا 0 90 تا 95 کم
57 انار 5 90 تا 95 کم
58 سیب زمینی 4 تا 12 95 تا 98 کم
59 کدو حلوایی 12.5 تا 15 50 تا 70 کم
60 به 0.5- تا 0 90
61 زرشک 0 تا 1 90
62 تربچه 0 95 تا 100 کم
63 ریواس 0 95 تا 100 کم
64 موسیر 0 تا 2 65 تا 70
65 اسفناج 0 95 تا 100 کم
66 کدو پوست نرم 7 تا 10 95 کم
67 کدو با پوست کلفت 12 تا 15 50 تا 70 کم
68 تمر هندی 2 تا 7 90 تا 95
69 گوجه فرنگی سبز 10 تا 12 90 تا 95 کم
70 گوجه فرنگی رسیده 7 تا 10 85 تا 90 کم
71 فندق 0 تا 2 85 تا 90
72 هندوانه 10 تا 15 90 کم
73 توت فرنگی 0 90 تا 95 کم
74 کیوی 0 90 تا 95 کمپ

طراحی و احداث دیگر سردخانه های صنایع برودتی سیلور

سردخانه صنعتی ثابت بالای صفر و زیر صفر

سردخانه گوشت

سردخانه بستنی

سردخانه خرما

سردخانه لبنیات



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید